Hokuto-Kai JKA Karate

Hos os kan du træne JKA Shotokan Karate

Velkommen til Hokuto-Kai JKA Karateklub

I Hokuto-Kai træner vi JKA Shotokan karate. Et af klubbens omdrejningspunkter er vore specielle børnehold. Faktisk har det altid været tanken, at karate kan dyrkes af både børn og voksne, og vi har da også flere familier som medlemmer. Man skal være minimum 5 år for at starte, og børnene deles op på forskellige hold afhængig af alder og niveau. Voksne opdeles ligeledes efter niveau.

Kom ned og besøg vores klub og se vores smukke lokaler.

Om vores klub

Hokuto-Kai JKA er en karateklub med mere end 45 år på bagen, og med instruktører som til sammen har mere end 20 Dan. Udviklingen af karate er i højsædet, og vi bestræber os på at alle, uanset alder og niveau, vil få og have følelsen af at være en ægte Karate-ka.
Børn og voksne undervises hver for sig for at opnå det optimale udbytte af hver lektion. Udover karaten er det sociale liv også i fokus hos os, og der arrangeres årlige begivenheder herunder fastelavn, filmaftener, ferieafslutninger, grillarrangementer og den legendariske årlige klublejr.

FAQ

Har HOKUTO-KAI specielle børnehold?

Klubbens medlemmer tæller både piger og drenge fra ca. 5 år samt kvinder og mænd. Vi har specielle børnehold tilrettelagt efter både alder og niveau.

Skal man have den rigtige dragt på til de første timer?

Nej – løst tøj som fx. jogging-dragt eller shorts og T-shirts kan sagtens bruges. Efter nogen tid kan du få hjælp i klubben til at bestille og købe en dragt.

Hvordan foregår en graduering?

Når medlemmet starter i klubben, er det normalt, at grundformen skal bygges op. Det tager omkring 4 måneder. Det er dog op til medlemmets instruktør at vurdere, om det er muligt at bestå en graduering, som afholdes ca. hver 4. måned (februar, juni og oktober). Skulle man være så uheldig at blive syg i forbindelse med en graduering, er der mulighed for at komme til en sygegraduering.

Hvad betyder Sensei, Senpai og San?

Sensei betyder egentlig lærer og bruges til at titulere vores højest graduerede instruktører, som f.eks. chefinstruktører.
Senpai betyder højere gradueret/senior. Alle instruktører og sortbælter tiltales ”Senpai” f.eks. ”Michael-Senpai”.
San er en høflighedsbetegnelse og betyder ”ærede” f.eks. ”Louise-san”. Denne høflighed bør altså benyttes mellem medlemmerne, når de hilser på hinanden.

Hvornår kan jeg starte?

Kontakt os og hør, hvornår vi har et hold der passer dig. De første to prøvetimer er gratis!

   Sponsor

Siden er designet og udviklet af Martin Bjørn – www.martinbjorn.com